Ventilationsfirma i Västerås

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Västerås. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Västerås med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Västerås som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Västerås att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Västerås

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Mathias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Vi har en FTXanläggning som är bytt 2006. Det låter väldigt mycket från denna och jag har önskemål om dels att få alla systemen utrensade från gammalt damm och likaledes att man se över ljudvolymen, om det går att göra något för att ljuddämpa. Jag...
 • Leif bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Montering av radialfläkt
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Dragning från befintlig frånluftskanal genom köksskåp med frånluftsspjäll i änden. Ca 40-50 centimeter kanal (100 mm) behövs + spjäll.
 • Rolf bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Badrums- och toalettfläktarna har slutat fungera. Fläkten är monterad på andra våningen. Enligt sotaren behöver rördragningen justeras, så att det är lättare att komma åt för rengöring. Vi önskar montering av ny fläkt och eventuell justering av rördragningen.
 • Ulf bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Att få upp värme från undervåning(med golvvärme & kamin) till övervåning(utan golvvärme) - för att fördela värmen i huset.
 • Susanne bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation fungerar inte eller mycket dåligt. Har centralfläkt i mitt radhus.
 • Hanna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av
  Tre paxfläktar, 1 st i badrum & 2 st i källare
  Fyra friskluftsventiler i sovrum
 • Joscim bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Utredning av ventilation i radhus

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.