Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • olof bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ny köksfläkt samt installation av utlopp oh rör i ett mindre kök
 • thomas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Thomas testar slkjalsdkjaldk jasdlj alksdjalsd jalsjd alskdj las kdjsad
 • Lars-inge bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ev dåligt drag i köksfläkt. Beror detta på självdrag i radhus? Dålig lukt ovanvåningen. Fuktig inomhusluft sommar torrt på vintern. Ev. Felaktigt luftström i huset? Det mesta som kan göras är gjort t ex fläkt i badrum. Sotat för ca 5 år sedan och...
 • Lars bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag har haft en panna nibe som styrt min till o frånluft. Men efter att den gått sönder 2 ggr, så valde jag att montera in vanliga el element. Nu funderar jag på att utnyttja rören och montera in ett FTX Aggregat. Vill få ett...
 • Dejan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej

  Jag skulle vilja ha pris på komplett vent- installation för en villa under nyproduktion. ritningar samt spec bifogas vid förfrågan
 • Maria bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver byta ut FTX agregat från 80-talet till vår 200 m2 villa samt installera ny köksfläkt då vi har en kolfilter-fläkt. Viktigt att fläkten är så ljudlös som möjligt.
 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Är i behov av ventilationskontroll av villa efter ombyggnation då vi fått problem med avloppslukt. Misstänker undertryck i ventilationen.
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej.
  Skulle behöva få hjälp med att få till en bättre ventilation i mitt hus. Gärna någon form av aktiv ventilation. Huset är från 1972 på 112 m2 och är enplans hus med inred källare. Har inga ventiller som man kan öppna och stänga mer än...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.