Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Marcus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Uppmätning av luftflöde i villa och framtagning av lista med åtgärdsbehov för att uppnå fullgod ventilation.
  Byggnadsår 1947, endast självdrag.
 • Kelly bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,Vi har precis köpt ett hus i Bålsta, Viby, där besiktningsmannen rekommenderade oss att anlita någon som kunde rengöra systemet för frånluft. Huset är en enplansvilla på 117kvm. Önskar att få arbetet utfört under April.
 • Leif bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rengöring spis, imkanal och rengöring ventilation.
  Hus 112Kvm 2 toaletter, grovkök.
 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera väggventiler i två rum, ev tre rum.
 • Kjell-Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Det blir för jävla varmt på övervåningen! Huset är 170kvm, fjärrvärme & luftvärmepump finns nere på 1:a våning. AC-en i luftvärmepumpen fixar skönt å svalt nede, men ta mig fan på att det inte rör sig upp trappan... Lösning?
 • Niklas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Har ett 70-tals radhus i 2 plan med idag självdrag. Efter tillbyggnad samt uterum och nya fönster mm finns ingen cirkulation. Behöver bättre luft samt det bildas imma på fönsterna under natten samt droppar ibland vatten från kåperna på ovanvåningen ( behövs också bytas)...
 • Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag söker en utsugsfläkt för att få bord damm av jordpartiklar i en sorteringsanläggning för potatis.
 • Piotr bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av FTX system i 1-plansvilla med källare (107+107m2) i Käglinge där vi får tillträde den 5e december

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.