Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Simon bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi behöver hjälp att se över frånluftventilationen i vår villa. 1,5 plan.
 • Sjöallen Förvaltning, Mats bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Förlängning av rör från värmepump på yttertak. Problem vid mycket snö på tak. Det gäller Branäsberhet och Aspen 10
 • ali bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag vill förlänga tilluftsröret som är i vardagsrummet med ca 4,5 meter med en 90 graders böj till ett nytt sovrum. Men innan det så vill man ju ha en kontroll på värdena i sovrummet och vardagsrummet så att man kan justera in det i...
 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Vi fick idag besked från Ocab att vi bör kontakta en ventilationsfirma för att hjälpa oss med att få bättre frånluft i huset, de har mätt alldeles för hög fukthalt inomhus. Vi söker någon som kan räkna ut vilka åtgärder som ska göras och...
 • Gunnel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ny ventilation i verkstadsindustrin för heta arbete.
 • Niklas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av fläkt i badrum. Villa i Enskededalen.
  Putsfasad (håltagning, fläkt samt El). badrummet är ca 12 kvm.
 • Björn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har en köksfläkt som låter illa(lagerfel) Agg heter Rexonet RDKA-01-B-2 AB BAHCO SERVICE 040-365180 Har reservdelar till detta aggregat
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Köpt villa i Bjuv (tillträde 1/3), förra ägaren har bytt fönster (tidigare med luftningsfönster i sida) mot täta. Idag finns ingen fungerande ventilation. Vi vill installera mekanisk vent. i badrum (frånluft) och tilluft i fyra mindre rum alternativt något bättre förslag. Vi vill även installera...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.