Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

Max bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vill ha åtgärdsförslag på ventilation i villa. I samband med köp av villan genomförde Anticimex en besiktning där det konstaterades fuktproblem på vinden pga att luft läkte upp och kondenserades mig taket. Anticimex föreslog att ventilationen skulle ses över.

Andrzej bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vi bygger 2 hus i Åkersberga och behöver entreprenör för ventilation.
Projektering är klart.

Leffe bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vi har byggt ett extra rum och behöver förlänga ett FTX-ventilationssystem ca 3 meter i ett innertak av gips. OVK besiktningsmannen har sagt att det bara ska vara att förlänga ett befintligt rör så att det även kommer luft in i rummet som vi byggt…

Annika bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Rengöring av ventilationskanaler i villa med central fläkt.och alliansfläkt i köket.

MALIN bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Byte av ventilation då den gamla gått sönder, gärna FTX, hus på 144 kvadratmeter

Maycel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vi har mekanisk frånluft i huset men det behöver åtgärdas

Freddy bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej!
Vi har idag en köksfläkt som man även styr ventilationen i badrummen med. Men vi ska byta kök och tänkte då ha en spishäll med inbyggd fläkt.
Vi skulle behöva hjälp med någon ny typ av styrning till badrumsfläktarna och även installation med den nya…

Martin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Skulle vilja få offert för kontroll av vårt ftx system, ev rensning, kontroll av luftflöde, ljudnivån som Vi tycker är lite för hög i sovrummet ovanför ftx-aggregatet, tips och förslag på hur hur man bäst kan åtgärda detta.

Mvh
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.