Ventilationsfirma i Norrköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Norrköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Norrköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Norrköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Norrköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Maria bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  nyinstallation av ventilation på en övervåning i nybyggt hus.
 • Steinar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Montera brandklassad im-kanal genom kökstaket till fläktmotor på vinden och vidare till takhuv i nybyggnation.
 • Martin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Vi renoverar vår lägenhet och har flyttat på köket. Nu ber vår förvaltare och förening oss att ta in en ventilationsfirma som kan kolla på hur vi bör dra om några rör för att allt ska bli korrekt gjort. Så vad som behövs är en...
 • Björn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Dålig inneluft, huset byggt -74. Behov av ventiller i
  i rummen (4 st) . Ev byte köksfläkt samt byte av
  fläkt i badrum och tvättstuga.
 • Emma bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har flyttat in i enplanshus med mekanisk frånluft byggt 1977. Allt fungerar som det ska men det låter som att fläkten i köket är på max konstant. Hade behövt någon som kolla om man kan minska hastigheten på fläkten på taket eller kanske sätta...
 • Staffan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har en mekanisk frånluftsfläkt i en villa som verkar ha gett upp och skulle vilja ha en ny installerad. Undrar om pris och leveranstid.
 • Per-Åke bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Vi har en frånluftsfläkt i vår villa och den måste nu bytas. Låter som lagren är på väg att ge upp.
 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bor i ett 1,5 planshus med självdrag. I dom två sovrummen på ovanvåningen (gavelrum) så blir det väldigt lätt instängt, så jag undrar om man skulle kunna sätta in ventiler i dessa rum?
  Har ventiler i fönsterna i allrummet mellan dessa rum.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.