Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v2

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Ventilationsfirma i Linköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Linköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Linköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Linköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Linköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Linköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

Sandra bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vill ha hjälp med att se över ventilation i mitt hus från 1979. Finns ett gammalt system som behöver ses över.

Röda Sten bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Efter viss ombyggnad av vårt kontor här på Röda Sten Konsthall skulle vi behöva dra om en befintlig ventilationstrumma en aning. Den behöver bl a förlängas för att kunna dras in i kontorsutrymmet från den allmäna ytan utanför.
Vi har också redan innan tyckt att ventilationen…

Inger bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Fel i installation av vent i badrum. Bor i bostadsrätt, skulle behöva hjälp att åtgärda felet.

Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Rengöring av ventilationskanaler och don.
Injustering av till och frånluft.

olof bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Byte av FTX.
Har för närvarande ett aggregat Villavent (VVX-500) från Systemair. Det ca 20 år gammalt, och sitter på kallvinden i villan.
Anledningarna till att jag vill byta är
1) temperaturverkningsgraden hos värmeväxlaren som är 60-65% mot 85 % på nya…

Nathalie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej, jag har ett hus från 1920-talet där förra ägarna bytt ut alla fönster mot isolerfönster utan ventilation. Det har lett till otillräcklig ventilation på övervåningen samt troligen också förhöjd fukt i vinden med mikrobiell påväxt i undertaket. Det som ytterligare komplicerar det hela är…

Maria bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Behöver förbättra ventilation i vårt hus. Idag självdrag och öppenspis (som vi inte använder). Problem med fukt. Boyta 135+40 ca. Liten souterrainkällare med garage och tvättstuga. Platt tak av papp. Fasad tegel. Stora problemet är fukt från badrummet när vi duschar.

Jan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vår bostadsrättsförening Övre Olskroksgatan 20 tänker rusta upp tvättstugan och vi har behov av att äldre ventilation byts ut så att ventilationen förbättras.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.