Ventilationsfirma i Linköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Linköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Linköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Linköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Linköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Linköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Catharina bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi är ca 20-25 hus i vår samfällighetsförening som behöver hjälp med rensning av ventilationerna i våra hus. Har ni några frågor så hör bara av er.
  MVH Catharina
 • Malin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,
  Jag skulle gärna vilja ha en offert på följande
  Montering av ny imkanal i kök. Håltagning tak och montering av ventilations huv samt montering av ny köksfläkt. Allmän översyn av ventilation i huset - upplevd dålig ventilation i badrum. Rengöring av ventilationskanaler.
 • Oskar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  30-tals villa med självdrag som tidigare haft oljeeldning, numera bergvärme.

  Vid besiktning av bostaden hittades mikrobiell tillväxt på taket i vinden / insidan av yttertaket, vilket tyder på dålig ventilation.

  Önskar en fackmannamässig bedömning av bostadens ventilationen och åtgärder som behöver vidtas, samt kostnadsförslag.
 • David bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har ett 70-talshus med självdrag system som ventilation men som fungerar dåligt. Dåligt luftombyte bla. Funderar på att installera mekanisk ventilation ist. på entreplan är det 130 kvm. Vind ovanför. Inredd källare under.
 • Karl bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!

  Jag har ett gammalt FTX-system på vinden som jag skulle behöva byta ut.
  Huset är på 154 kvm2 och finns i Valbo.

  //Med vänlig hälsning Kalle
 • Ali bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver hjälp att koppla en ny fjärrkontroll till Östberg ventilation HERU 3.08
 • Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rengöring av ventilation, fläkt i ett radhus.
 • Micke bad om offert för Bygg & hantverkare
  Behöver se över o justera värme o ventilation i en kåk från -91 med Bachos miniventsystem. det luktar bränt när vi höjer värmen. Lite läskigt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.