Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Ventilationsfirma i Linköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Linköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Linköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Linköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Linköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Linköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

Veronica bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Komplettera befintligt FTX system (systemair VR 700 DC) med dragning av avluft+ uteluft ca 5m (fågelvägen) som finns på krypvind, ska dras ut genom undertak som är i trä. Även rengöring, injustering samt filterbyte.

Lars bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Flytta ventilationsrör i taket ca 20 cm i sidled för anslutning till ny köksfläkt i kök under renovering. Befintligt rör löper genom ca 50 cm lös isolering på kallvind och vidare upp till yttertaket. Huset är en enplansvilla byggd 1989.

Daniel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Installation av fläktsystem för hantering av utsug till svetsbås.
-Inköp av nödvändig utrustning
Antal sugpunkter: 3 st armar (finns hos beställaren) á 800 kubikmeter/timme för totalt 3200 kubikmeter/timme
-Demontering av befintliga kanaler till svetsutsug -Montering av kanaler och fläkt
-Anslutning till befintliga armar/motorspjäll
-Dragning av el till…

Marianne bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Service av mekaniskt ventilationssystem.

Inga-Britt bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Byte av befintlig Minimaster ACF värmeåtervinningsaggregat i kök och i samband med det byte av spiskåpa (fläkt ovanför spisen). Huset är ett Borohus som byggdes ca 1989-1990 och Minimaster är sedan dess. Då den inte fungerar vintertid så vill vi ha arbetet utfört innan vintern…

Leif bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Huaröd, Kristianstad kommun. Enplans tegelvilla 146 kvm byggd1978 + 54 kvm dubbelgarage hopbyggt med huset. Ventilation finns ej fullgott i alla rum. FTX som nyinstallation då vi reniverar? Andra förslag.

Charlotte bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Att se över min ventilation i mitt hus och få en offert. Undrar vad det kostar att göra det.

Håkan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Nytt aggr. på vinden samt arbetskostnad
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.