Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v2

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Ventilationsfirma i Göteborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Göteborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Göteborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Göteborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

Marcus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Behöver hjälp med byte av trasig takfläkt för ventilation i huset.

Rayan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej! Har funderingar förnya min köks ventilation. Nu har jag Ftx. Antigen ska jag ha kvar den systemet bara köpa nya delar eller byta till nåt annat lämpligt. Jag vill att nån ventelation kunnig kontakta mig eller besöka huset.

Lotta bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej
Behöver hjälp med att sätta in ventilation i källaren då vi numera har ett sovrum där nere.

Amanda bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Jag vill kolla vad det blir för kostnad på nu ventilation till huset. Gärna FTX. Vi har ett ganska högt radonvärde i huset och vill få ner det också.

Caroline bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej, jag bor i ett hus som är byggt 56. Skulle vilja ha hjälp med om jag behöver göra något åt ventilationen i huset för att få ett bättre inomhusklimat. Jag och min dotter har ofta huvudvärk och är täta i våra näsor. Känns ofta…

Ida bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej! Vi har haft ett annat bolag här som sett över vår ventilation, som idag ger till-luft men ingen från-luft. Aggregatet är gammalt och det enda rätta är att byta ut det. Vi fick en offert på ett aggregat som heter: Kantherm Termosave TS300 med…

Nils bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Nytt FTX aggregat. Nuvarande ger vib-ljud som fortplantar sig. Finns: befintligt FTX system (+25 år) med färdig-isolerade plåtrör. 2-plans villa i Onsala ca 280 m2.

Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Installation ftx system med köldbatteri i Gullringshus med utbyggnad
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.