Ventilationsfirma i Göteborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Göteborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Göteborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Göteborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, har nyligen köpt ett gammalt hus, ca 1850 i Holmby, Eslöv kommun. Huset har renoverats i omgångar och säkerligen förändrat husets naturliga självdrag. Behöver råd och hjälp med att installera lämplig utrustning för att huset på lång sikt ska må bra. Det finns även...
 • Veronica bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Köpt ett 1-planshus från början av 70 talet på ca 135 kvm som helt saknar bra ventilation. Fönster är nyinsatta och vi håller även på att tilläggsisolera, halva huset är klart och halva ska göras i sommar/höst. Just nu är en lite unken och instängd...
 • Clyde bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hello there

  50% OFF!! Hurry to get your Baseball Cap Now!

  These Caps are SO cool! Perfect for this Summer!

  Free worldwide shipping!

  GET IT HERE: capshop.online

  Best Wishes,

  Clyde
 • Ingemar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Radhus från 1976 med frånluftfläkt (original) på vinden. En kanal till kök och en kanal till badrum och wc/duschrum. Wc/duschrum ska totalrenoveras och en översyn av ventilationen i hela huset behövs.
 • Ann bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Offert på Byte av motor till en mekanisk frånluftventelation, samt att sätta in ett kallrasskydd i ett hus byggt 1972
 • Benny bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rengöring av ventilation till frånluftsvärmepump. 4 ventilations kanaler 2 i badrum 1 i kök 1 i tvätstuga
 • Susanne bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Service på ventilation system i huset.
  Villavent VVX-400 TF 81
 • Marcus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har problem med fukt och viss mögel inomhus. behöver en bättre ventilation då huset idag endast har självdrag/köksfläkt.

  SÅ jag önskar ett ev hembesök o förslag på åtgärder.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.