Ventilationsfirma i Göteborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Göteborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Göteborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Göteborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Per bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Felsökning och renovering av ventilationssystemet i mindre brf från 1928
 • Kien bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  ventilationen (F) i min villa fungerar inte längre. Åtgärder/renovation behövs.
 • Viktor bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill ha hjälp att få ventilation i nästan hela mitt hus.
 • Niclas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Montera ett nytt don direkt i ventilationshålet i väggen. Hålet är placerat i ett nytt högskåp (kök) så kan vara aktuellt att "förlänga" utsuget med cirka 60 cm rör till front av skåp.
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi bor i en suterrängvilla byggår 1962 på 123m2 + 56m2 med självdrag. Vi är intresserade av att förbättra ventilation med mekanisk frånluft i badrum och tvättstuga samt ev. nya tilluftsintag.
 • Daniel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett Husqvarna Reginair FTX aggregat på vinden som är ur funktion. Behöver bytas ut.
 • Erik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Jag skulle vilja installera ett FDX system i vårt hus från 30-talet.
 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har ett fritidshus på 2 plan med självdrag. Tilluft- och frånluftsfläktar saknas. Vill förbättra inomhusmiljön då luften inomhus känns instängt. Vill ha besiktning på vilka åtgärder som vi kan göra. Har luftvärmepump installerad.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.