Ventilationsfirma i Göteborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Göteborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Göteborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Göteborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har köpt ett hus där det i besiktningsprotokollet stod att man behöver se över ventilationen. Vi skulle vilja få en översyn och en offert på vad som behöver göras.
 • Henrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Koppla om imkåpa i villakök så det går ut genom fasadvägg eller tak och röret som kommer från skorstenen dras om till att bli "vanlig" frånluft.
 • Tom bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, vi håller på och ser oss om efter ett nytt
  hus i Bromma området och ser ofta självdrag och ibland radongas problem eller i varje fall undermålig ventilation. Det går självklart inte för er att ge ett specifikt pris på ngt men jag behöver...
 • Niklas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera mekanisk frånluft i enplansvilla på 115kvm. 2 badrum.
  Ritning på installation finns redan. Arbetsstart 28/11
 • Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Flytta ventilationen till köket från ett rum till ett annat, i en liten lägenhet på Norregatan 12 i Malmö.
  Huset är byggt ca 1930. Enl ritning finns det ev en ventilationskanal som går att använda men då måste man göra en öppning i väggen för att...
 • Jimmy bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Villa från 1953 2,5 plan totalt 166 kvm med källaren. Blåbetong med betong mellangolv.
 • Fred bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Huset har från och tillluftsventilation. Dålig lukt i badrum. Att få råd/offert att göra om ventilationen så det blir bättre ventilation i badrummen
 • Ulf bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Mekanisk Ventilations lösning befintlig bostad + utbyggnad totalt ca 100 kvadrat
  2 sovrum , kök vardagsrum rum , tvättstuga , badrum basu med relax

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.