Ventilationsfirma i Göteborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Göteborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Göteborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Göteborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Göteborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Malin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!

  Jag behöver någon kunnig som kan se över vårt ventilationssystem. Bor i ett parhus, byggår 1986. Bör kollas snarast. MVH/ Malin Hamrin
 • Enrique bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Vi har ett 2 våningshus byggt 1974 och vi funderar på installation av FTX system. Önskar offert
  Mv h
  Enrique
 • Jon bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera imkanal för köksfläkt i småhus 1,5 plan. Kanalen önskas dras nära fasaden rakt upp från köket genom innertak och yttertak till huv.
 • Henrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har mekanisk frånluft med en takmonterad fläkt som styrs från köksfläkten. Tycker den låter mycket så skulle vilja ha förslag på en lösning för minska ljudnivån vid utsugen. Eventuellt byte av takfläkt eller montering av ljuddämpare.
 • Jörgen bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Översyn och eventuell rengöring av ventilation samt åtgärda problem med att matos trycks ut i badrum och toalett när man kör köksfläkten.
 • Tom bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ta bort köksfläkt och installera den nya
 • May bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  köks
  fläktsinformation
 • mats bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  har ett FTX-agregat i en enplansvilla där rören känns ganska smutsiga invändigt när man känner i dom med handen även om ja byter filter ganska ofta så blir det ringar i taket där tilluften kommer så det känns som behov av rengöring

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.