Ventilationsfirma i Malmö

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Malmö. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Malmö med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Malmö som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Malmö att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Malmö

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Paul bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bor i ett gammalt hus med självdrag. Förra ägarna totalrenoverade huset. Toaletten på bv saknar frånluftsventil. Precis ovan på 2:a vån finns en annan toalett med frånluftsventil av gammal modell. Ingen av toaletterna är badrum. Min fråga kan man borra igenom taket från toa på...
 • Stefan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej.
  Jag har ett radhus från 1959 som är byggt med blåbetong. Blåbetong vet ju nästan alla innehåller radon. Det är detta som jag skulle vilja ventilera bort.
 • Andreas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Montera 2st friskluftventiler och tillse att frånluft i källare är ok. Även kontroll av ventilation i inrett vindsutrymme

  Tegelhus från 1955, 100kvm källare
 • Linda bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  rengöring av ventilationskanaler i en sutärängvilla
 • Robin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Precis köpt hus, enligt besiktningsman är ventilationen bristfällig och behöver därför någon som kan komma ut och titta på detta. Där finns ett FTX system(?) som ej är inkopplat. Påbörjan till mikrobiellpåväxt på vinden pga av för dålig ventilation inne i huset.
 • Yousef bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Villa 194 kvm, ventilationskanaler bör ses genom. Kostnad för installation av tilluft/frånluftsfläkt på taket.
 • Christian bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Sätta in friskluftventil i ett sovrum där det saknas.
  Laga (förmodligen byta fläktmotor/lager) frånluftaggregatet på vinden som har börjat väsnas väldigt mycket.
 • Mattias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Östberg Heru 75 önskar att få rensa rören

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.