Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v2

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Ventilationsfirma i Malmö

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Malmö. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Malmö med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Malmö som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Malmö att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Malmö

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

Oscar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Jag önskar hjälp med att byta ut befintlig köksfläkt som sitter monterad på yttertaket. Hjälp med ny fläkt samt montering. Bor i villa i Hovås.

Niclas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Ska bygga nytt i Ljusvattnet Burträsk en plans villa 113 m2 golvvärme

Isam bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Behöver ventilation i villan på 110 km

Marcus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Rengöring/rensning av FTX ventilationskanaler

Mathias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej, jag vill ha hjälp med ventilationen i mitt självdragshus med byggår 1910. Ingen frånluft i badrum på övervåningen och ingen annan heller, igensatta kanaler gissar jag. Inga till-luftkanaler i hela huset.
Sammanfattningsvis så behöver jag hjälp med en genomgång av vad som behöver göras för…

Tony bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

VI har ett kök som skall byggas om och det saknas ventilation från spisfläkt. Vi behöver råd/hjälp med att antingen riva tak för att koppla på befintlig ventilation på andra sidan rummet. Eller dra ett rör rakt ut genom väggen, vad som ni är smidigast…

Lena bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Bristfälligt ventilationssystem i hus byggt 1992. Det blir fukt i kök, badrum och tvättstuga. I köket leder det till att färg i taket lossnar.

AB Bistro Casper bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Det gäller tilluftskanalen i min restaurangs kök.
Det finns en värmebatteri som är mindre i sin diameter, och eftersom värmebatteriet är smalare så blir den trånga sektionen och vi får inte tillräcklig med luft i köket, jag vill byta ut den till en större enhet.…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.