Ventilationsfirma i Malmö

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Malmö. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Malmö med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Malmö som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Malmö att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Malmö

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Sofie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Huset är 1,5 plan, 160 kvm från 1978 och har enligt besiktningsman en svag ventilation på såväl till som frånluftssidan. Huset består av 7 rum, 2 badrum, 1 tvättstuga och 1 kök. Värmesystem är direktverkande el, luftvärmepump och täljstensugnen. Köket ska totalrenoveras om en vecka....
 • Bosse bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har ett fläkt och värmeåtervinningssystem Rexovent RDAA som har slutat att fungera.
  Vi stängde av systemet manuellt och efter det fick vi problem när vi skulle starta upp det igen. Först startade fläkten och gick en stund men efter ett tag stannade den. En propp...
 • Poul bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byta frånlluftfläkt yttertaket.
 • Natti bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!

  Behöver prisförslag så att köksfläkten drar ut matoset. Just nu fungerar inte "självdragsflödet".


  Bästa hälsningar
  Natti Calvo
 • pertti bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  bastu ska byggas i källarplan med 2st dusch och funderingar kring ventilationen , utrymmet inklusive relaxdelen är ca 25m2 med takhöjd 238cm , bastun kommer vara ca 240x190 innermått och takhöjden 210cm ,
 • Agneta bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Jag sitter som kassör i vår bostadsrättsförening BRF Vitsippan Ekhaga i Falkenberg. Vi är en förening där 18 friliggande hus ingår. Husen är nu drygt 7 år gamla.
  Vi har FLEXIT SL4 R installerade i samtliga hus.
  Det har nu kommit upp ett önskemål om att ta...
 • Rolf E bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej. Jag har en 1,5 plansvilla Sikgatan 10 som fick kanalerna rengjorda för 4-5 dagar sedan så det är väl dags igen. Har ett alliansfläktsystem. Kan jag f hjälpmed detta?
 • Anne bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilationskontroll pga huvudvärk, nästäppa och halsont efter att ha sovit på övervåningen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.