Ventilationsfirma i Uppsala

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Uppsala. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Uppsala med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Uppsala att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Uppsala

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Henrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har mekanisk frånluft med en takmonterad fläkt som styrs från köksfläkten. Tycker den låter mycket så skulle vilja ha förslag på en lösning för minska ljudnivån vid utsugen. Eventuellt byte av takfläkt eller montering av ljuddämpare.
 • Hans bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte ftx aggregat i villa
  Gamla aggregatet är ett rexoventaggregat
  Rengöring och injustering av ventilationsystemet
 • Thomas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Skall bygga på en våning på villan, kommer då att finnas möjligheter att uppgradera från självdrag till FTX. Vill nyttja befintlig bergvärme för att få möjlighet till komfortkyla under den varmare delen av året. Aktuell yta kommer att vara drygt 400 m2. Kommer att genomföra...
 • Frank bad om offert för Hem & Trädgård
  Jag vill ersätta befintliga paxfläktar i en 1,5 plans villa som är byggt 1975 och med självdrag som grundfunktion. Arbetet innebär:
  Installation av takfläkt
  2st fuktstyrningar från badrum
  En styck forcering från kök
 • Freddy bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har endast självdrag i huset även fresh 90 i huset i vardera rum totalyta 118 m2 som är ett 70 tals hus vill ha någon form av ftx system i huset. Vill höra möjligheterna för att förbättra ventilationen.
 • Marcus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Vi har ett stort hus, 8 personer och många olika våningar och utrymmen som totalt gör inomhusluften dålig. Vi behöver ha förslag på hur vi kan åtgärda:
  1. Fukt och kondens som bildas på på bottenvåningen
  2. En avfuktningslöning för tvättstuga.
  3. Förbättring av inomhusluft i allmänna...
 • Micke bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Genomgång, justering o rengöring av Minivent o luftvärme
 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Vi har fått problem med fukt på vinden efter att vi tog bort vedpannan förra året. Vi behöver därför åtgärda ventilationen på vinden.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.