Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v2

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Ventilationsfirma i Uppsala

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Uppsala. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Uppsala med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Uppsala som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Uppsala att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Uppsala

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

Ylva bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vi vill få till en bra ventilation i hela vårt hus. Vi har idag problem med att luften i flera sovrum får dålig kvalitet. Det blir väldigt instängt under natten.

Huset är en enplansvilla på 190 m2, 7 rum och kök. Vi har nu berg+jordvärme…

Viktoria bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Installation av tre friskluftsventiler i huset.

Mikael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Har självdragsventilation från 1976, tidigare ägare har bytt fönster. Verkar som det blåser ner luft från frånluftsventilerna. Har även kondens i huven dit alla rören går upp i på taket. Rören är isolerade hela vägen.

Veronica bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vi skulle behöva hjälp med att titta på ett befintligt ventilationssystem i ett hus med radon samt köpa och installera en fläkt. Vi skulle också behöva hjälp med antingern rådgivning hur man hanterar lättbetongväggar alternativt hjälp med ytrenovering av väggar.

Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Byte av FTX-aggregat och dragning av en ny kanal till ett nytt rum.
Allt finns på vinden där det är hyfsat lätt att komma åt.

Emil bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Dåligt luftflöde i ventilation. Troligen otätt system. Låga värden vid luftflödesmätning.

Robert bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej!
Vi är en liten bostadsrättsförening på Utlandagatan i Göteborg som har behov av att byta ventilationsaggregat (FTX) i två av våra lägenheter. Dagens aggregat är ca 15 år gamla, men alldeles för högljudda och dessutom har värmeväxlaren gått sönder i den ena. Under OVK tidigare…

Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

FTX ventilation installerad i ett enplanshus på 137m2. Gott om utrymme på vind. Skall ske i oktober samtidigt som installation av bergvärme och vattenburen värme pågår.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.