Ventilationsfirma i Örebro

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Örebro. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Örebro med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Örebro som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Örebro att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Örebro kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Örebro

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • AnnaRuna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Utbyte av ftx-aggregat från 1984 i radhus. Aggregatet finns på kattvind och genererar mycket buller. Saknas även don i tilluftskanalerna. Dra ny separat kanal för och installation av köksfläkt, i dagsläget är det ett integrerat system.
 • Marie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Efter en OVK bestikning så upptäcktes det att köket i min bostadsrätt har blivit flyttad . Imkanalen verkar vara igen satt. Jag skulle behöva hjälp med att öppna upp imkanalen som borde befinna sig i mitt sovrum o sedan med något rör dra det in...
 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej.
  I mitt lägenhetshus så sitter det centralfläktssystem med en gemensam fläkt på taket.
  I lägenheten sitter det en fläkt som går 24/7 med en tillhörande fläktkåpa.
  Nu till problemet, när jag flyttade in i lägenheten för 3år sedan fick jag lovat av vicevärden att det var...
 • Jonas bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej skulle vilja ha lite hjälp med vad för ventilations system vi ska ha i vårat hus har funderingar på värmeväxlare av något slag. Och även installation när vi kommit på vilken lösning det blir.
 • Mats bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi bygger om köket och behöver flytta spisfläkten.
  Jag undrar om vi måste flytta "utblåset" på taket eller om det går att ansluta ett nytt ventilationsrör draget ovanför innertaket till det gamla utblåset.
 • Leif bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Huaröd, Kristianstad kommun. Enplans tegelvilla 146 kvm byggd1978 + 54 kvm dubbelgarage hopbyggt med huset. Ventilation finns ej fullgott i alla rum. FTX som nyinstallation då vi reniverar? Andra förslag.
 • Kennet bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av FTX i 70-talsvilla. Den som gör installationen får också bestämma aggregat och hur allt ska göras. Ritningar på huset finns (även inskannade).
 • Sven bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  1. Ventilation av uterum (Santex) , som blir väldigt varmt när solen lyser på det.

  2. Ventilation av krypgrund i anslutning till uterum.
  Befintlig ventil sattes igen i samband med uterumsbygget.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.