Ventilationsfirma i Jönköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Jönköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Jönköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Jönköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Jönköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • phu bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej
  Önskar rådgivning och offert för ventilationssystem för villa 150m2
  (Vill byta ut gamla aggregat )
 • Marcus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Skulle vilja ha hembesök med genomgång av ventilationen i vårt hus och förslag med prisbild på utfört arbete utifrån vad ni bedömer behöver göras för att vi skall få bra ventilation i huset.
 • Oscar bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag önskar hjälp med att byta ut befintlig köksfläkt som sitter monterad på yttertaket. Hjälp med ny fläkt samt montering. Bor i villa i Hovås.
 • Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av ljuddämpare i ventilationssystem.
 • Christofer bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej vill byta ventilation aggregat från luftvärmepump till ftx.
 • Roland bad om offert för Hus & Fastighet - Kamin, kakelugn & skorsten
  Till- resp franluftsystem behover just eras enter installation av ny varmepump. Undertrycket I huset ar storre och det blir bakdrag i var skorsten.
 • Ulf bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation av kök och spis. Vi har en frånluftsvärmepump som vi funderar på att byta ut och vill se över ventilationen i samband med det.
 • Bo bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Byte av frånluftsfläkt på tak samt omdragning av ventilationsrör på krypvind. Installerat på åttiotalet. Sutterängvilla byggd 1977

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.