Ventilationsfirma i Jönköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Jönköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Jönköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Jönköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Jönköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Michael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Har renoverat köket och tagit bort fläkttrumman så nu är det helt öppet (vilket det inte får vara) Behöver "förlänga" röret som kommer ut genom väggen. Skickar gärna bilder istället då det är lite svårt att förklara. Hör gärna av er!
 • Catharina bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Grundventilation pga fukt p vind.
  Enligt Anticimex inspektion
  Skorsten täckt., då bergvärme installerats 2005.
  Idag självdrag.......
 • Maria bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Behöver förbättra ventilation i vårt hus. Idag självdrag och öppenspis (som vi inte använder). Problem med fukt. Boyta 135+40 ca. Liten souterrainkällare med garage och tvättstuga. Platt tak av papp. Fasad tegel. Stora problemet är fukt från badrummet när vi duschar.
 • Lise bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har köpt ett radhus med undermålig ventilation och skulle behöva hjälp med att mäta luftflöden och få förslag till åtgärder. Det kallas självdrag idag, men det skulle behövas tilluft och något mekaniskt som drar ut gammal luft.
 • kent bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bor i radhus, har SVAB från&tilluft , aggregat på kallvind. Behöver ett nytt installerat och körklart.
 • zuhair bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  hej behöver ventilation system i villan i helsingborg garna kontakta via telefon
 • Anders bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi började förra sommarn att bygga ett hus/stuga på 70 kvadrat.
  Vi har satt upp skalet och ska till sommaren fixa innergolv, innerväggar med mera. Vi behöver då hjälp med att fixa ventilation. Det handlar om ett badrum, två små sovrum, ett vardagsrum/kök.
  Vi tänker oss...
 • Christian bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Köp och installation av fläkt (frånluft) ute på taket. Alternativt reparation av min befintliga om det går. Den nuvarande fungerar men wobblar då axeln är böjd så den slår i kåpan något.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.