Ventilationsfirma i Jönköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Jönköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Jönköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Jönköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Jönköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Angelica bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har köpt ett hus byggt -59 som vi nu ska totalrenovera och har tänkt sätta in FTX då vi kommer byta fönster samt plasta taken. Det är ett enplanshus med källare varav bottenplan är 95 kvm och källaren är ca 50 kvm. Vi kommer även...
 • kultur centret i säffle bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  den befintliga ventilationen behöver kompletteras med en till luft och frånluft. projekteringen är redan ritad och finns. vi behöver ett företag som gör monteringsarbetet snaraste
 • Sofie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag vill ha hjälp med att få bra ventilation i vårt hus. Det känns väldigt instängt idag och det finns inte särskilt många tilluftsventiler så jag tror att det skulle behöva ses över. Skulle gärna vilja få en bild av vad som kan göras samt...
 • Linus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har köpt ett suterränghus (ca. 150kvm + 50kvm biyta) från 1969 som enbart har ventilation via självdrag. Vi kommer att byta samtliga fönster på huset och vill därför även förbättra ventilationen med antingen FTX eller decentraliserad ventilation. Radon i källare uppmätt till ca....
 • Ann bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Offert på Byte av motor till en mekanisk frånluftventelation, samt att sätta in ett kallrasskydd i ett hus byggt 1972
 • Helene bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Genomgång och rengörning av vårat 20 år gamla ventilationssystem på en Villa i Hovås.
 • melani bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  I am planning to relocate the kitchen in my flat. The board has instructed me to do the following
  "Du ska kontakta en ventilationsfirma som får utreda hur ventilationen ska vara i det blivande köket. Till styrelsen ska du lämna utredning och ritning från...
 • Marika bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill få bättre ventilation i huset. Vi har en gammaldel på 60 kom och en utbyggnad mot gamla huset på 100 kvm.

  Orolig för våran källare och i den nya delen satte vi fönstren mot ytterväggarna och det var dumt. Så nu får vi torka...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.