Ventilationsfirma i Jönköping

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Jönköping. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Jönköping med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Jönköping att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Jönköping

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rensa samtliga frånluftsdon i skorstenen..
  massa pinnar som fåglar fyllt upp med ..
  Kanaler utav tegel .
 • KATARINA bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  HEJ, JAG UNDRAR OM MIN VENTILATION FUNGERAR SOM DEN SKA. KÄNNS SOM OM LUFTEN STÅR STILL. KÄNNER HELLER INGET DRAG I BADRUMMET, UPPLEVER ATT DET HAR FÖRÄNDRATS. UNDRAR OM NI UTFÖR SÅDANA "FUNKTIONSKONTROLLER" .HUR GÅR DET TILL OCH VAD ÄR KOSTNADEN?
  MVH KATARINA NILSSON
 • Poshkohani bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ftx aggregatet har avstannat
  Temperaturgivare och rotormotor
 • Peter bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera och hänga upp en ny Lofra köksfläktkåpa tillsammans med redan befintlig ”skorsten” , vilken behöver justeras c:a 20 cm till vänster för att passa den nya fläktkåpan!
 • Helen bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill installera ett torkskåp och behöver göra ventilation för frånluft samt dra fram el.
 • Patrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Efter att ha inrett vinden i privatbostad för förvaring vill vi nu kontrollera ventilationen med eventuella förslag på åtgärder.
 • Christoffer bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vill ha hjälp med att förbättra ventilationen i ett hus byggt på 70-talet. Framförallt förbättra ventilationen badrummet. I badrummet sitter det idag en mekanisk fläkt i taket samt ett självdragsaggregat men upplever att fukten inte transporteras bort tillräckligt bra och röta/mögel bildas i dem två...
 • MyLinh bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installera frånluftsfläkt i badrum på övre plan.
  Övriga huset behöver luften cirkulera bättre. Vi har fått förslag på att installera två luftventiler i nedre plan. Vad skulle det kosta med dessa tre ventiler/fläktar?

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.