Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v2

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Ventilationsfirma i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Helsingborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Helsingborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Helsingborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej
Har ett hus från 88, med källare 97+ 95 kvm med ett tilluftsaggregat från ElektroStandard TA 450 samt en nyare frånluftsvärmepump från NIBE f370 från 2015.
Ljudet från vårt tilluftsaggregat är idag för högt. Det går säkert att byta fläktmotor osv för att få ner…

Mykola bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

installation av 4 st tillluftsventiler

Jessica bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hejsan har fått ett kondens problem på befintliga ventilations rören på kallvinden pga dom tydligen inte vart isolerade Så undrar om möjlig hett finns att man kan isolera dom samt lägga om dom på vinden så att istället dom går ut genom taket ( ca…

Krister bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

demontera eller dra om befintliga ventilationsrör som sitter idag , se över befintligt ventilationssystem som sitter i huset idag. Eller byta ut befintligt ventilationssystem mot ett nytt system.

Glenn bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Byte F till FTX 132 m2 tvåvånings radhus.

Sven bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Håller på och inreder en befintlig byggnad och behöver hjälp med lämplig ventilationsanläggning

Maria bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Nyinstallation av ventilation i ett 60-tals hus på 92 kvm. Allt för att skapa bra luft inomhus. Små mögelfläckar har upptäckts i ett av rummen. I dag finns endast fläkt i badrummet och i köket. Ingen annan ventilation finns i bodelen av huset.

Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej! Vi fick idag besked från Ocab att vi bör kontakta en ventilationsfirma för att hjälpa oss med att få bättre frånluft i huset, de har mätt alldeles för hög fukthalt inomhus. Vi söker någon som kan räkna ut vilka åtgärder som ska göras och…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.