Ventilationsfirma i Helsingborg

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Helsingborg. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Helsingborg som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Helsingborg att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Helsingborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Helsingborg

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Jimmy bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  En råvind skall inredas och jag behöver dra om befintlig ventilation för bostadsförening.
  ca 20 meter rör, dim ca 500 mm - 200 mm isolerat EI30, till 3 st samlingslådor.
 • Sture bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Jag skulle vilja förbättra ventilationen i huset. Tippar att det kan behövas 2-3 ventiler och en badrumsfläkt. Ni kan besöka oss och vi bestämmer omfattningen.

  Sture
 • Angelica bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag vill ha hjälp med att se över ventilationen i vårt hus och hjälp med eventuella åtgärder efter det. Vi har ett hus från 1975, har en luft/luft värmepump installerad på nedervåningen.
 • Roger bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag vill ha installerat FTX ventilation i ett enplanshus med kallvind. Huset är ett kedjehus med en vinkeldel ca 125 m2
  Fastighetsbetäckning Berguven 6
 • Patrik bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har nyligen köpt ett 70-tals hus som inte hade någon tilluft installerad överhuvudtaget. Vi har nu borrat ventiler (självdrag) i samtliga rum och behöver veta om detta är tillräckligt eller om det är lönt att komplettera med t.ex motor på taket för extra sug...
 • Jens bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Utbyte avftx aggregat rexovent till heru 100 s på vind.(har aggregat ) omdrag av spirorör (ändrade anslutningar) reng av bef spirorör. Ev ny montering till omgjorda rum ( ses bäst på plats) injustering.
 • Lena bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Ventilation i källare, badrum.
 • Werner bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hello

  Body Revolution - Medico Postura™ Body Posture Corrector
  Improve Your Posture INSTANTLY!

  Get it while it's still 60% OFF! FREE Worldwide Shipping!

  Get yours here: medicopostura.online

  Many Thanks,

  Werner
  Ventilation

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.