Ventilationsfirma i Stockholm

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Stockholm. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Stockholm med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Stockholm att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Stockholm

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Högljutt missljud från ventilation. Mekaniskt ljud, troligen från en fläkt som vibrerar/slår i någonting. Missljudet är inte relativt lokalt ”placerat”, alltså ljudet hörs bara i två lägenheter.
 • Bengt bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Rengöring ventilationssystem, Friggagatan 3, Märsta.
  Radhus om 92 m2, två våningar
  Valsta #:120
 • Zayny bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag har dålig luft i ett stort hus (2 vån)
  Behöver nån som kan titta på det först.
  Lång erfarehet!!
 • Kjell bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Har en fläkt på taket som lagt av och det behöver installeras en ny. Antingen byta till en liknande eller då en helt My med ev ombyggnad. Har ett Mockfjärdshus från 70-talet
 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi vill installera mekanisk frånluft i vårt radhus för att förbätttra ventilationen samt installera några nya ventiler i bland annat badrum.
  Kontakta mig gärna på mail el skicka sms.
 • Cecilia bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Airkondition till butik
 • Sara bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Göra kontroll av ventilationssystem i enplanshus på 112kvadratmeter. Eventuellt byta ventilationssystem.
 • Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Installation av ventilation till badrum. Övervåningen på en 1,5-plansvilla. Övervåningen är isolerad upp till nock och ventilationen ska placeras nära taknocken. Inga innerväggar finns ännu. Endast takpannor+läkt/yttre plast/Luftspalt med oljehärdad board/isolering/inre tätplast.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.