Ventilationsfirma i Stockholm

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Stockholm. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Stockholm med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Stockholm att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Stockholm

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • danijel bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  dålig ventiliation i delar av ett hus på 250kvm... man ska kolla och åtgärda bef. system event sätta in ny frånluftsfläkt
 • Janne bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har en Bacho Minimaster som börjar gå på sista versen. Huset byggt 1982 och Minimastern är nog lika gamma, men jag bytte fläktmotorerna för två år sen. Vi är två "fattigpensionärer" som önskar ett billigt och bra alternativ. Skicka gärna en offert snarast...
 • Wim bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Villa behöver utredning om behov av en takfläkt samt ventilation i alla rum på över- och nedervåning.
 • Gulghotai bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej, Jag bor i radhus och har självdrags ventilation. Vi har fått mögel i badrummet, vi behöver hjälp med nya ventiler som kan hjälpa med bättre hus klimaten.
 • Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Bostadsrätt där tidigare ägare murat/kaklat igen frånluftsventil i köket. Uppmärksammades vid OVK. Ventilationen i lägenheten är självdrag. Behöver hjälp att ta upp frånluftsventilen och sätta nytt galler/don.
 • Michael bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej!
  Har renoverat köket och tagit bort fläkttrumman så nu är det helt öppet (vilket det inte får vara) Behöver "förlänga" röret som kommer ut genom väggen. Skickar gärna bilder istället då det är lite svårt att förklara. Hör gärna av er!
 • Ingrid bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Mäta luftflödet i huset.
  Ge förslag på var nya ventiler för till-och från luft bör monteras in.
  Utföra installationsarbete.
 • Cathrin bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi ska bygga om vårt kök och behöver då flytta spisfläkten som idag i en hörna. Ska flyttas ca 50cm åt vänster. idag är den inbyggd och ventilationsrören går via vår kattvind på övervåningen och ser ut att gå att flytta på ett...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.