Ventilationsfirma i Stockholm

Här hittar du entreprenörer inom ventilation i Stockholm. 

Ventilation.nu riktar sig till dig som privatperson, företag eller förening.
Genom vår lättanvända offertförfrågningstjänst kommer du i kontakt med ventilationsfirmor, experter och konsulter inom ventilation som kan göra allt från ovk-besiktningar, nyinstallation, underhållsarbete och renovering av ventilations- och värmesystem i Stockholm med omnejd. 

Det finns många firmor som erbjuder tjänster kring ventilation i Stockholm som utför stora och små projekt, använd vår tjänst för att få kostnadsförslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer detaljerat du beskriver dinna önskemål, desto enklare blir det för entreprenörer inom ventilation och värme i Stockholm att ge dig bra kostnads- och projektförslag. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika ventilationsfirmor i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. 

Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Ventilation i hus och villor

Ventilationen i ditt bostadshus är viktig av flera olika skäl. Inomhusluften påverkar vår hälsa och förhindrar fukt och mögelskador. Dessutom finns det pengar att spara på en bra ventilation, då det kan avlasta trycket på husets elmotorer, vilket leder till sänkta driftkostnader.

En bra ventilerad bostad är även mycket viktigt för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Dålig inomhusluft kan orsaka astma och allergier. Dessutom kan luften upplevas som torr och irritera ögonen och huden. 

Alla som vistats en längre stund i ett dåligt ventilerat klassrum eller kontor vet också hur svårt det är att koncentrera sig. 

En sådan inomhusmiljö är verkligen inte hälsosam att bo i!

Ventilation i fabriker och lokaler

Vi tillbringar en stor del av våra dagar på arbetsplatsen, så även där är ventilationen mycket viktigt. I värsta fall orsakar dåligt ventilerade lokaler och fabriker en inomhusluft full av föroreningar som leder till långvariga hälsobesvär. 

Dålig ventilation kan också orsaka att det blir varmt i lokalen, vilket medför onödiga påfrestningar för alla.

För lokaler är en fungerande allmänventilation som installeras och underhålls av proffs en väl värd investering.
 

Offerter från företag i Stockholm

När du fyller i formuläret för offertförfrågningar här på Ventilation.nu så kommer du snabbt och enkelt i kontakt med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i din stad, oavsett vilken typ av ventilationsarbete och vilken fastighet det gäller.

Tjänsten är öppen för såväl privatpersoner som företag och föreningar.

Genom vår samarbetspartner matchas din ansökan med de ventilationsfirmor som finns tillgängliga i och upp till fem olika firmor återkommer sedan till dig med sina offerter.

Offerterna innehåller prisförslag på arbetet, mer information om hur firman arbetar och när arbetet kan utföras.

Dessutom får du ta del av kundrecensioner, certifieringar och annan information om firmorna, så att du kan känna dig trygg i ditt val.

Våra senaste förfrågningar

 • Susanne bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej! Undar vad en ventilationsservice kostar.
 • Said bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Vi bor på Odenvägen 10A, Upplands Väsby och söker någon som kan rengöra vår ventilation. Är det någon ni kan göra?
 • Isabell bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Hej,

  Vi har haft en sotare hemma hos oss, han sa att vi inte har någon frånluft alls, Inte någonstans och att vi har en "leksaksfläkt" som inte har kapacitet för vårt hus på 91kvm. Vi är nu i tvist med förra säljarna och behöver...
 • Viktor bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Halloj!:) jag har köpt ett Hus i Alunda. Jag skulle behöva göra nått åt ventilationen i huset mitt.. huset är byggt 1945 och har själv drag... men nu har huset bergvärme och skorsten används inte alls lika ofta som förr i tiden!:)
  Med o börja...
 • ann bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  vi vill ha hjälp med att montera in ventilation vårat hus dragning rör fläkt ska ligga på vinden utsugsventiler itaket
 • Sofie bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Vi har köpt en ny köksfläkt. El är framdragen. Förstärkning av tak behöver göras för upphängning samt hål i innertak och yttertak för spirorör.
 • Per-Olof bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Jag vill flytta värmen från ett element genom att suga upp värmen under fönsterbrädan med en fläkt och sedan transportera den 2 meter ut på det kalla golvet.
 • Robert bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation
  Fläkten i skorstenen "hackar" kåpan hoppar.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.