Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v2

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Renovering av ventilation, ventilationskanaler och inomhusklimat

Välkommen till Ventilation.nu, din plattform för att förbättra inomhusmiljön genom effektiv ventilation. Genom vår tjänst för ventilationsrenovering kan du enkelt skapa en energieffektiv och hälsosam atmosfär i ditt hem eller arbetsplats. Vi är din bro till experterna - genom att helt enkelt lägga in en offertförfrågan hos oss får du svar från upp till 5 noggrant utvalda företag som specialiserar sig på ventilationsrenoveringar. Vårt uppdrag är att matcha dig med de bästa inom branschen, och vi utför inte något arbete själva.

Så går renovering av ventilation till

Renovering av ventilationssystem är en process där befintligt ventilationssystem uppgraderas eller förbättras för att säkerställa optimal funktion, bättre energieffektivitet och förbättrad inomhusluftkvalitet. Här är några viktiga aspekter att överväga när det gäller renovering av ventilation:

  1. Behovsanalys: En grundlig analys av befintligt system utförs för att identifiera eventuella brister, ineffektiviteter och problem som behöver åtgärdas.

  2. Uppgradering av komponenter: Renoveringen kan inkludera utbyte eller uppgradering av olika komponenter, såsom fläktar, filter, kanaler och ventilationsenheter.

  3. Energieffektivitet: Moderna renoveringar fokuserar på att integrera energieffektiva lösningar, som exempelvis värmeåtervinningssystem, för att minimera energiförluster och spara på driftskostnader.

  4. Luftkvalitet: Renoveringen kan förbättra luftkvaliteten genom bättre filtrering, balanserade luftflöden och effektivare luftcirkulation.

  5. Regler och standarder: Renoveringen måste uppfylla aktuella regler och standarder för ventilationssystem, både när det gäller teknik och säkerhet.

  6. Anpassning till behov: Renoveringen kan anpassas efter byggnadens användning och ändrade behov, t.ex. om en byggnad har omvandlats till en ny typ av verksamhet.

  7. Professionell installation: För att säkerställa att renoveringen utförs korrekt och enligt branschstandarder är det viktigt att anlita professionella experter inom ventilation.

  8. Underhållsplan: Efter renoveringen är det viktigt att utveckla en noggrann underhållsplan för att säkerställa att det renoverade systemet fortsätter att fungera optimalt på lång sikt.

Sammanfattningsvis är renovering av ventilationssystem en viktig investering för att förbättra inomhusmiljön, spara energi och förlänga systemets livslängd. Det är en komplex process som kräver noggrann planering, professionell expertis och efterföljande underhåll för att uppnå bästa möjliga resultat

Våra senaste förfrågningar

Guillaume bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Bor i Radhus 1,5 PLAN. BYGGT 1970.
Jag har renoverat själv andra våningen och känner att vi har inte bra till luft. Jag skulle vilja a offert för att förbättra luft.

Nicole bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vill att någon kunnig ser över vår ventilation/ värme i huset. Har idag elpanna i pannrummet med luftpump som står utanför huset.
Värmer bra på vintern men sommaren är kokhet. Vi behöver få in kalluft på sommaren då huset annars blir för varmt. Vill även…

Marcus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Frånluftsfläkten på taket till vår villa lade av efter att ha kvittrat ett tag. Reparera eller byta fläkt.

Liselott bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vi behöver hjälp med ventilation i mottagnings lokal i Strängnäs. Lokalen är ca 110 kvm i två plan (nedre plan är källaren som är inred med bla kök och toalett.)
I lokalen bedrivs företagshälsovård och vaccinations verksamhet.
Finns ingen ventilation mer än att öppna fönsterna i…

Blagoj bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej
Jag har en vermevxlare och är osäker om
Luckan till frisk luft öppnar och stänger
Kontroll / servis

Sandra bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Vill ha hjälp med att se över ventilation i mitt hus från 1979. Finns ett gammalt system som behöver ses över.

Frida bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Rengöring av ventilationsrör till mekanisk till och från luft samt köksfläkt.

Mathias bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Hej!
Vi har en FTXanläggning som är bytt 2006. Det låter väldigt mycket från denna och jag har önskemål om dels att få alla systemen utrensade från gammalt damm och likaledes att man se över ljudvolymen, om det går att göra något för att ljuddämpa. Jag…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.