Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v2

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Ventilation

Behöver du hjälp av företag som är experter på ventilation?

Via vår tjänst kan du gratis samla in offerter från ventilationsfirmor och få prisförslag på det arbete du behöver ha utfört.

Att själv hitta bra ventilationsfirma till rätt pris för ett ventilationsprojekt kan vara tidskrävande och mödosamt.

Efter att du har fyllt i vårt formulär kommer du få prisförslag från upp till fem olika leverantörer och du väljer sedan själv vilken du går vidare med.

Ur inte minst hälsosynpunkt är en välfungerande ventilation mycket viktigt. En bra ventilerad bostad gör under för välbefinnandet och i värsta fall kan dålig luftomsättning leda till stora besvär, såsom allergi och astma.

Att själv felsöka och åtgärda ventilationsproblem är inte särskilt enkelt, utan det allra bästa är att anlita proffs som kan utföra arbetet.

ventillation

För privatpersoner, företag och föreningar

Offertförfrågningstjänsten fungerar lika bra för dig som privatperson som för företag och föreningar (exempelvis bostadsrättsföreningar). 

När du ansöker behöver du bara ange bara om du söker som privatperson, förening eller företag och sedan matchas du mot rätt hantverkare.

Ventilationsarbete för bostadshus, villor, fabriker, lokaler

När du skickar in en offertförfrågan behöver du alltså inte tänka på annat än att beskriva vad du behöver hjälp med, vilken typ av fastighet det handlar om och vem du är.

Resten sköts via vår samarbetspartner, som vidarebefordrar din förfrågan till rätt hantverkare.

Du kan alltså lugnt luta dig tillbaka och invänta offerter från skickliga montörer och servicetekniker oavsett om du har ventilationsproblem i din villa, eller det handlar om bostadsrättsföreningens alla fastigheter eller företagets dåligt ventilerade kontor.

Ventilationsarbete

Få offerter från upp till fem olika utförare

När du använder dig av vår offertförfrågningstjänst kommer du snabbt i kontakt med upp till fem olika tjänsteföretag som erbjuder dig kostnadsförslag för ventilationsarbetet som du önskar få utfört.

När du kontaktas av företagen får du samtidigt mer information om vilka de är. Dessutom kan du då också ta del av omdöme från tidigare kunder, innan du bestämmer dig för vem du vill anlita.

Vår tjänst är kostnadsfri och lättanvänd. Din offertförfrågan slutför du i tre steg och sedan skickas den vidare till vår samarbetspartner som matchar den mot sitt stora register av professionella hantverkare och servicetekniker.

Så här funkar jämförelsetjänsten:

  1. Beskriv vad för ventilationsarbete du behöver hjälp med

    Här beskriver du ditt ärende. Vilken typ av fastighet det gäller och vad problemet är. 

  2. Ange när arbetet behöver vara utfört

    Om arbetet är brådskande vill du förstås att ventilationsarbetet ska påbörjas så snart som möjligt. Och ibland passar det bättre att boka in en tid lite senare under året. Hur det än ligger till kan du här ange om det är ett brådskande ärende eller om du önskar hjälp vid en senare tidpunkt.

  3. Lämna kontaktinformation

Här lämnar du ditt telefonnummer, mail och adress så att du ska kunna ta emot offerterna och sedan bestämma detaljerna med den utförare som du väljer.

Du anger också om du söker i form av privatperson, företag eller förening (olika hantverkare är inriktade på olika målgrupper och de behöver dessutom veta om de kan kalkylera kostnadsförslaget med rot-avdrag). 

ftx ventilation

Våra senaste förfrågningar

lena bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Ventilationsrör på vindan En bit har lossnat,tydligen ett betongrör Asbest finns enligt besiktningsman.Ett äldre hus på Begnäset

Carolina bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Rengöring av befintliga ventiler
Översyn av behov av nya ventiler (har satt upp ny vägg varpå rummet könns instängt
Montering av ev nya ventiler

Villa, byggd 1991. Askim/GBG

Pontus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

En ventilation av krypvind där det idag troligtvis enbart finns bristfälligt självdrag. Sen även gå igenom huset och se vad man behöver göra för att förbättra luften över lag inomhus.

Johan bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Önskar förbättra ventilationen i en villa byggd 1962 (nedervåning) och 1979 (övervåning). Ingen vind, taket går upp till nock. Självdrag nedervåning, övervåning saknar helt ventilation förutom i badrummet. Fläkt i badrummmet nere samt tvättstugan nere. Nivell-ventilation golv nere. Önskar en lösning som ger bra inomhusluft…

Magnus bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Rengöring av ventilation i 18 lägenheter (till- och frånluftskanaler, till- och frånluftsdon, imkanaler, aggregat Rexonet, funktionskontroll

Kennet bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Efter sommaren med öppna dörrar upptäcker vi att luften är dålig - ventilationen är ett frågetecken så vi behöver hjälp av någon som förstår sig på... och kan föreslå åtgärder. Koldioxidhalt? Huset är byggt 1982 (Björkvägen i Hörnefors), bytt från elvärme till bergvärme. Hittar inga…

Gamze bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Byte av köksfläkt passande för centralventilation inbyggd i ett Ikea kök behlver hjälp med att hitta rätt samt montering, vill veta vad det kan kosta

Angelica bad om offert för Hus & Fastighet - Ventilation

Jag vill ha hjälp med att se över ventilationen i vårt hus och hjälp med eventuella åtgärder efter det. Vi har ett hus från 1975, har en luft/luft värmepump installerad på nedervåningen.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.